Vintage Scandinavische woonaccessoires

0 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Retourneren en ruilen

Mag ik mijn bestelling retourneren?

Wij zijn pas tevreden wanneer jij het bent. Wij hanteren een retourtermijn van 14 dagen, waarin je de keuze hebt om een artikel te ruilen of te retourneren.

Hoe moet ik mijn retour aanmelden?

Wij hebben geen ingewikkeld aanmeld systeem voor ruilen en retourneren. Laat het ons wel even weten dat er een retour naar ons onderweg is, bijvoorbeeld per mail of telefonisch. Zodra we je retour goed hebben ontvangen storten wij het aankoopbedrag met aftrek van de verzendkosten direct retour.

Hoe stuur ik een product retour?

Je mag het product gratis bij ons terug brengen in onze showroom in Berkel en Rodenrijs. 

Ook kun je het product naar ons retour sturen. De kosten die je betaalt voor het retour zenden zijn afhankelijk van het postbedrijf dat je kiest. Laat ons wel even weten met welk postbedrijf je het product retour hebt gezonden.

Ons retour adres is:
Deens Wonen
Harry Banninklaan 102 
2652NB Berkel en Rodenrijs 

Wat zijn de voorwaarden om een product te kunnen retourneren?

Is je bestelling niet naar wens? Wat jammer om te horen. Dit willen we natuurlijk snel voor je oplossen. Binnen 14 dagen na ontvangst kun je een product retourneren. Onze retourservice is mogelijk voor producten die voldoen aan de volgende voorwaarden

  • Het product is compleet, in originele staat en onbeschadigd.
  • Het product wordt zorgvuldig verpakt retour gezonden.

Welke producten kan ik niet retourneren?

Op maat gemaakte of gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van onze retourservice. Hierbij kun je onder andere denken aan:

  • Het product is naar je persoonlijke voorkeur aangepast 

Kan ik mijn bestelling ook ruilen?

Wil je je bestelling ruilen voor een ander product dan is dit ook mogelijk. Stuur je bestelling binnen 14 dagen naar ons retour of breng hem naar onze showroom en laat ons weten voor welk product je deze wilt ruilen.

Wanneer ontvang ik mijn aankoopbedrag retour?

Zodra wij uw retour goed hebben ontvangen, storten wij u het aankoopbedrag retour. Vrijwel altijd vindt de retourbetaling nog dezelfde dag plaats.

Mijn vraag staat er niet tussen

Heb je nog andere opmerkingen of vragen over onze retourservice? Neem dan even contact met ons op via onze contact pagina.