Vintage Scandinavische woonaccessoires

0 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Deense wonen

Vintage Scandinavische woonaccessoires

Deens wonen
Afbeelding van de Raadvad broodsnijder zwart die in deze advertentie wordt aangeboden.

Raadvad broodsnijders

Met een Raadvad haal je niet alleen een handige broodsnijder in huis maar ook een stoere eyectcher voor in uw keuken. Kijk hier voor een mooi assortiment vintage broodsnijders van Raadvad in verschillende kleuren.

Afbeelding van Iittala Festivo kandelaars

Iittala

Iittala heeft een rijke geschiedenis en produceert al sinds 1881 glas. Door samen te werken met top ontwerpers zoals Alvar Aalto, Kay Frank en Tapio Wirkkala is de fabrikant wereldberoemd. Bekijk hier ons vintage aanbod van Iittala.

Afbeelding van de Menu Verner Panton borden set van 2 met de originele verpakking die in deze advertentie worden aangeboden.

Verner Panton voor Menu

In 2008 introduceerde Menu de gelimiteerde Verner Panton porseleinserie. De dynamische combinatie van het bekroonde Geometry 1 patroon in combinatie met de thermobekers van Pernille Vea was direct een succes. Later is de serie nog uitgebreid met onder andere borden, eierdopjes en schalen.

Afbeelding van de Stelton Saladeschaal ontworpen door Arne Jacobsen die in deze advertentie wordt aangeboden.

Stelton

Is je interieur toe aan een vleugje Scandinavische design? Met de prachtige woonaccessoires van Stelton haalt u dit eenvoudig in huis. Bekijk hier onze collectie vintage Scandinavische woonaccessoires van Stelton.

Afbeelding piet Hein kandelaars een van de producten die hier wordt aangeboden.

Piet Hein

De kandelaars van Piet Hein komen wij in vrijwel alle Deense interieurs tegen. De strakke lijnen en de tijdloze uitstraling maken de kandelaars erg geliefd. Bekijk hier onze collectie vintage Piet Hein kandelaars.

Afbeelding van de Georg Jensen Spinbox met wit siliconen inleg stuk die in deze advertentie wordt aangeboden.

Georg Jensen

Georg Jensen produceert al ruim 100 jaar prachtige Scandinavische woonaccessoires. De filosofie van de fabrikant is dat de producten niet alleen mooi maar ook praktisch moeten zijn. Bekijk hier onze vintage collectie van Georg Jensen.